Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētāji, kuru starpā ir arī Kristaps Porziņģis, un galvenais treneris pauda savu sarūgtinājumu par piedzīvoto zaudējumu Filadelfijas "76ers", kas ir viena no līgas pastarītēm.

Jau vēstīts, ka Porziņģis trešdien guva septiņus punktus, bet "Knicks" ar 97:98 (32:27, 20:20, 23:24, 22:27) pēdējās sekundēs zaudēja Filadelfijas "76ers".

"Šis mums būs grūts mēnesis. Tas jau iesācies smagi, un mums tagad ir jāpierāda, ka spēsim no šīs neveiksmju sērijas tikt ārā," pēc spēles "nypost.com" teica Porziņģis.

Komentējot Porziņģa sniegumu, galvenais treneris Džefs Hornačeks sacīja, ka latvietis izskatījās saguris. Tāpat ietekmi uz viņa sniegumu atstāja arī Ahileja cīpslas savainojums, uzskata treneris.

"Šis bija ļoti nepatīkams veids, kā zaudēt spēli," par pašu maču lakonisks bija Hornačeks.

Tikmēr "Knicks" aizsargs Kortnijs Lī bija ļoti sašutis par savas komandas sniegumu: "Veids, kā zaudējam spēles, ir apkaunojošs. Mums nav nekādu attaisnojumu. Atbildība gulstas tikai uz mūsu pleciem. Tas patiešām ir apkaunojoši. Pēc iespējas ātrāk ir jāatrod stabila spēle. Vispirms ir jādomā par aizsardzību, tad sekos pārējais."

Tikmēr Karmelo Entonijs sacīja, ka ir ļoti, ļoti sarūgtināts, jo "Knicks" komandai bija ļoti labas iespējas izcīnīt uzvaru. "Mums jāmācās no šīm kļūdām, jo nedrīkstam šādi izlaist spēles. Visiem sev ir jāiestāsta, ka tas nav pieņemams," uzsvēra Entonijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!