Foto: DELFI
Leģendārais lietuviešu basketbolists Arvīds Sabonis, kuram otrdien bija miokarda infarkts, atstājis Kauņas kardioloģijas institūta reanimācijas nodaļu un pārvests uz parasto palātu, vēsta "Delfi.ee".

Pēc ārstu teiktā, Saboņa veselības stāvoklis ir ļoti labs un jau tiekot domāts par rehabilitācijas pasākumiem. Slimnīcā Lietuvas basketbola leģenda vēl pavadīs 7-8 dienas. Pats basketbolists pagaidām nav izrādījis vēlmi publiski paust viedokli.

"Viņš ir nopietns pacients, viņam ir nepieciešams miers. Esam priecīgi par rezultātu un ceram, ka viss ritēs labi. Mums tā bija liela atbildība, bet Kauņas klīnikā ir sapulcēti viena no labākajām mediķu komandām," teica Kauņas kardioloģijas klīnikas vadītājs Remīgijs Žaļūns.

Ja viss ritēs pēc ieplānotā grafika, tad pēc nedēļas Saboni izrakstīs no slimnīcas, bet pēc tam viņam būs apmēram 3-4 nedēļu ilgs rehabilitācijas process.

Atgādinām, ka Sabonis otrdienas vakarā pēc treniņa tika nogādāts Kauņas kardioloģijas klīnikā, viņam ārsti konstatēja miokarda infarktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!