Foto: DELFI
Spēlētāju slimības dēļ atcelta nākamajā otrdienā paredzētā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēle starp pagājušās sezonas čempionvienību "Barons/O!Karte" un "Liepājas Lauvas".

"Barons/O!Karte" komandā ceturtdien uz vakara treniņu ieradušies tikai četri no 11 spēlētājiem.

"Pret "VEF Juniors" komandu četri no mūsu spēlētājiem laukumā devās ar paaugstinātu temperatūru, kas apkārt valdošo vīrusu un gripu ietekmē radīja saasinājumu," pastāstīja vienības izpilddirektors Jānis Pormalis. "Šobrīd, piemēram, Dereks Viljamss ir slimnīcā, bet Mārtiņam Skirmantam ir plaušu karsonis."

Pormalis pauda cieņu spēlētājiem, ka viņi ar "VEF Juniors" komandu cīnījās tik labi, pat šādā stāvoklī. Kā ziņots, pirmdien notikušajā spēlē "Barons/O!Karte" pārspēja "VEF Juniors" basketbolistus ar 77:72.

Pagaidām vēl nav zināms, kad šī spēle tiks aizvadīta.

"Esam panākuši vienošanos ar "Liepājas Lauvu" komandu, kā arī informējuši turnīra galveno tiesnesi. Šodien būs zināms spēles jaunais datums, un tad arī gaidāms oficiāls LBL lēmums," paskaidroja Pormalis.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pašlaik "Liepājas Lauvas" ar 14 uzvarām 21 spēlē ieņem otro vietu, bet "Barons/O!Karte" ar 14 panākumiem 22 cīņās atrodas vienu pozīciju zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!