Foto: F64

Piecus punktus ULEB Eiropas kausa basketbola turnīra spēlē otrdien guva latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, palīdzot viņa pārstāvētajai Krievijas komandai Sanktpēterburgas "Spartak" ar rezultātu 81:68 (20:13, 19:15, 21:19, 21:21) izbraukumā pieveikt Slovēnijas vienību Novo Mesto "Krka".

Strēlnieks šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā realizēja vienīgo izmesto divpunktu metienu un vienīgo tālmetienu. Vēl viņš izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja trīs piezīmes, iekrājot trīs efektivitātes koeficienta punktus.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Luks Mavrokefalidess, kamēr "Krka" vienībā ar 15 punktiem izcēlās Smiļjans Pavičs.

Atgādinām, ka citā spēlē latvieša Riharda Kuksika pārstāvētā Spānijas komanda "Valencia Basket" ar 80:71 (20:12, 25:18, 14:26, 21:15) izbraukumā pieveica Čehijas čempionvienību Nimburkas CEZ.

Kuksiks nospēlēja nepilnas trīs minūtes, bet punktus neguva, raidot garām vienīgo tālmetienu, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētājiem Nando de Kolo izcēlās 32 punktiem, bet CEZ komandā 20 punktus sameta Trī Simonss.

K grupas kopvērtējumā "Spartak" ar trīs uzvarām trīs spēlēs ir pirmajā vietā, bet ”Valencia Basket” I grupā arī ar trīs uzvarām ieņem pirmo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!