Foto: F64
Latvijas vicečempiones basketbolā "TTT Rīga" FIBA Eirolīgas turnīra A apakšgrupas sestās kārtas mačā trešdien ar rezultātu 54:78 piekāpās Spānijas čempionvienībai Valensijas "Ros Casares".

Foto galerija

Rezultatīvākā Latvijas kluba rindās ar 13 gūtiem punktiem bija Aija Brumermane, savukārt pa desmit punktiem guva Kristīne Kārkliņa un Sindija Lima.

"Ros Casares" komandā ar 18 punktiem mača protokolā atzīmējās Rebeka Hemona.

Pēc pirmā puslaika viešņu pārsvars bija tikai trīs punkti (36:33), tomēr nākamajās 20 minūtēs Spānijas klubs pārliecinoši apliecināja savu pārākumu.

Kā ziņots, pirmajā aplī "TTT Rīga" komanda ar "Ros Casares" tikās A grupas pirmās kārtas mačā, piedzīvojot smagu sagrāvi ar rezultātu 38:118.

Vēl vienā A grupas mačā trešdien pagājušās sezonas Lietuvas un Baltijas čempionvienība Viļņas TEO savā laukumā ar rezultātu 37:86 piekāpās latviešu speciālista Gundara Vētras trenētajai pagājušās sezonas Krievijas čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK.

Savukārt atlikusī A grupas sestās kārtas spēle tiks aizvadīta ceturtdien, kad Itālijas čempiones Taranto "Cras Basket" savā laukumā spēkosies ar Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray".

A grupas kopvērtējumā pirmās divas vietas ieņem "Ros Casares" un UGMK komandas, kas izcīnījušas pa pieciem panākumiem. "TTT Rīga" komanda ar vienu uzvaru ieņem piekto vietu, bet TEO pašlaik cīnās bez uzvarām un atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, pēc aizvadīta divu apļu turnīra četras labākās komandas no katras grupas iekļūs astotdaļfinālā, kuram sekos ceturtdaļfināls un finālčetrinieka sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!