Foto: F64
Pie kārtējās pārliecinošās uzvaras Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulārā čempionāta spēlē trešdien tika iepriekšējo divu sezonu čempionvienība "TTT Rīga", kas izbraukumā ar rezultātu 103:47 (28:14, 25:14, 21:7, 29:12) pieveica komandu "Liepājas Papīrs".

Līdz ar šo panākumu "TTT Rīga" basketbolistes garantēja sev uzvaru regulārajā čempionātā.

Uzvarētājām šajā spēlē 18 punktus guva Dita Rozenberga, kura izcīnīja arī 14 atlēkušās bumbas, pa 15 punktiem iekrāja Līga Šurkusa un Sabīne Dukāte, bet Eva Pavlovska guva 14 punktus.

Savukārt "Liepājas Papīra" komandas rindās ar 16 punktiem izcēlās Kristīna Cirša, kamēr Krista Krasovska iekrāja 12 punktus.

Čempionāta līdervienība ar 24 uzvarām 25 aizvadītajās spēlēs ir "TTT Rīga", bet tai ar 19 uzvarām 24 mačos seko "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces. "RTU-Merks" ar 17 panākumiem 24 cīņās ieņem trešo vietu, ceturtā ar 13 uzvarām 26 spēlēs ir "Liepājas Papīra" komanda, bet tai seko "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas 25 cīņās tikusi pie 11 panākumiem.

Kopvērtējuma sestajā pozīcijā ar desmit uzvarām 26 spēlēs atrodas "Daugavpils Universitāte" (DU), tai ar pieciem panākumiem seko "Latvijas Universitāte" (LU), bet U-16 valstsvienība zaudējusi visās 23 aizvadītajās cīņās, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!