ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla otrajās spēlēs ceturtdien visās cīņās uzvarēja viesu komandas basketbolisti, panākot neizšķirtu sērijās 1-1.

Otrdien visās pirmajās spēlēs panākumus svinēja mājinieki, bet tagad sērijās līdz trīs uzvarām uzvarēja viesi un visās šajās sērijās rezultāts kļuva 1-1. Tādējādi visi ceturtdienas spēļu uzvarētāji ir ieguvuši arī savas laukuma priekšrocības šajās sērijās.

Vispārsteidzošākā ir "Montespachi Siena" uzvara pār "Olympiacos", jo vēl tikai pirms pāris dienām grieķu klubs savā laukumā sagrāva itāļu vienību ar 89:41. Ceturtdien "Siena Montepaschi" revanšējās Grieķijā ar 82:65. Tādējādi Itālijas klubs pārtrauca "Olympiacos" septiņu uzvarēto spēļu sēriju.

Uzvarētājiem 19 punktus guva Maliks hairstons, bet 14 punktus – Rimants Kaukēns. "Olympiacos" rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Lukass Mavrokefalides.

Pārsteidzoši, bet tāpat kā otrdien, arī šoreiz šī pāra uzvara bija pārliecinošākā no visām.

Vēl ceturtdien Telavivas "Maccabi Electra" Spānijā, pateicoties Džeremija Pargo precīzajam metienam 1,3 sekundes pirms mača beigām, ar 83:81 uzvarēja "Caja Labroal". Citā spēlē "Panathinaikos" ar 75:71 pārspēja "Regal Barcelona", bet "Valencia" ar 81:75 pieveica "Real Madrid".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!