Foto: LETA

"VEF Rīga" sastāvā šosezon pirmo reizi spēlēs Kvins Makdauels, kurš atklāja, ka ir patīkami satraukts par iespēju spēlēt tik augstā līmenī, intervijā kluba mājaslapā citēts spēlētājs.

"Zināju, ka "VEF Rīga" klubam ir laba reputācija. Esmu patiešām patīkami satraukts par iespēju spēlēt tik augsta līmeņa turnīrā kā VTB Vienotā līga, kur mums jāmēģina parādīt sevi pēc iespējas labāk. Tāpat jāspēj cīnīties par čempiona titulu Latvijas Basketbola līgā," sacīja Makdauels. "Zinu, ka daudzas no komandām, pret kurām šosezon spēlēsim, uz papīra būs talantīgākas, bet pieņemu šo izaicinājumu. Mums ir vairāki jaunie spēlētāji, kuri būs izsalkuši, kā arī ar vēlmi sevi pierādīt, tāpēc ceru, ka spēsim daudzus pārsteigt."

Pirms pievienošanās "VEF Rīga" Makdauels zināja spēlētājus no komandas, kuri iepriekš spēlējuši Spānijā. "Turklāt pats spēlēju tur pērn. Ceru, ka arī mana spēle labi iederēsies tajā spēles modelī, ko mēs šeit veidojam. Noteikti var teikt, ka Spānijas saikne manu lēmumu pievienoties VEF padarīja komfortablāku," pauda 25 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs, kurš pērn spēlēja Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā.

"Vēl viens no aspektiem, kas došanos uz "VEF Rīga" komandu padarīja pievilcīgu, bija turnīru līmenis, jo īpaši VTB Vienotā līga. Savā karjerā vienmēr cenšos spēlēt pret labākajiem spēlētājiem un šī ir viena no labākajām vietām, kur man to darīt. Tādējādi esmu ļoti ieintriģēts noskaidrot, kā mums veiksies šajā sezonā," sacīja amerikānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!