Foto: LETA

Latvijas basketbola čempioni "VEF Rīga" oficiāli pārtraukuši sadarbību ar centra spēlētāju Gani Lavalu, informē "VEF Rīga".

Lavals pirmdien atteicās doties kopā ar komandu uz ULEB Eirolīgas kvalifikācijas spēli pret "Lietuvos Rytas", bet vienības prombūtnes laikā pēc savas iniciatīvas devās uz ASV.

Vēl trešdien "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups izteicās, ka sadarbība ar Lavalu, visticamāk, tiks lauzta un klubs no tā būs ieguvējs. Pēc Jaunupa teiktā, "VEF Rīga" jau uzsācis jauna centra spēlētāja meklēšanu.

Šobrīd "VEF Rīga" tieši centra pozīcija ir visvājākā. "Garajā galā" savainojumu ārstē Kaspars Bērziņš, kurš jau vairākus mēnešus cenšas pārtraukt līgumu ar "vefiņu", bet ierindā ir tikai jaunie, mazpieredzējušie Anžejs Pasečņiks un Viktors Iļjins.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" savā pirmajā spēlē šajā sezonā, kas bija Eirolīgas kvalifikācijas mačs, ar 71:80 zaudēja "Lietuvos Rytas", un izstājās no sacensībām. Līdz ar to šosezon klubs spēlēs Eiropas kausa izcīņā, kuras izloze notiks svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!