Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kā jau ziņots, Latvijas Jaunatnes basketbola līga (LJBL) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolu (RBS) pirmo reizi piedāvā iespēju studēt, iegūstot budžeta vietu bakalaura programmā "Vadīšana starptautiskos uzņēmumos".

RBS bakalaura studiju programma "Vadīšana starptautiskos uzņēmumos" piedāvā iespēju iegūt dubulto diplomu, izvēloties vienu no divām RBS sadarbības augstskolām.Tā ir unikāla pieredze iegūt starptautisku pieredzi un iegūt teicamu izglītību veiksmīgas karjeras veidošanai.

Studentiem ir iespēja pirmos divus gadus studēt RBS un trešo gadu studēt BI Norvēģijas biznesa skolā, kas ir viena no lielākajām Eiropas biznesa skolām ar aptuveni 20 000 studentiem un 340 pastāvīgiem pasniedzējiem. Kā arī ir iespējams trīs gadus studēt RBS un ceturto gadu Bufalo universitātē, ASV, kas ir lielākā valsts universitāte Ņujorkā un ir amerikāņu universitāšu asociācijas (Association of American Universities) biedrs. Tikai 5% no pasaules biznesa skolām ir šīs asociācijas akreditētas.

Studiju maksas atlaide konkursa kārtībā tiks piešķirta vienam LJBL spēlētājam vai spēlētājai.

Konkursam jāpiesakās līdz 22.aprīlim, informācija par noteikumiem publicēta portālā basket.lv. Studiju maksas atlaides ieguvēju paziņos 9.maijā. Studiju maksas atlaide tiek attiecināta uz studijām Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!