Foto: F64
Latvijas vicečempiones basketbolā "TTT Rīga" ceturtdien ar rezultātu 55:71 (6:17, 20:18, 11:23, 18:13) zaudēja FIBA Eirolīgas turnīra A apakšgrupas septītās kārtas mačā pret Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray".

Rezultatīvākā "TTT Rīga" komandas rindās ar 17 gūtiem punktiem ir Līza Vilisa, savukārt 11 punkti un sešas izcīnītas atlēkušās bumbas Kristīnes Kārkliņas rēķinā.

"Galatasaray" vienības labā 17 punktus guva Ketija Duglasa.

Pēc šīs neveiksmes "TTT Rīga" pat teorētiski vairs nevar iekļūt turnīra izslēgšanas cīņās.

Kā ziņots, pirmajā aplī "TTT Rīga" komanda piekāpās "Galatasaray" ar 60:66.

Pārējie A grupas septītās kārtas mači tika aizvadīti trešdien - Gundara Vētras trenētā pagājušās sezonas Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 73:42 sagrāva Itālijas čempiones Taranto "Cras Basket", bet Spānijas čempionvienība Valensijas "Ros Casares" ar 75:60 uzvarēja Lietuvas spēcīgāko klubu Viļņas TEO.

A grupas kopvērtējumā pa sešām uzvarām ir UGMK un "Ros Casares" komandām, "Cras Basket" un "Galatasaray" rēķinā ir četras uzvaras, bet Latvijas kluba kontā ir viena uzvara. Lietuvas un Baltijas čempionvienība Viļņas TEO pašlaik cīnās bez uzvarām un atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, pēc aizvadīta divu apļu turnīra četras labākās komandas no katras grupas iekļūs astotdaļfinālā, kuram sekos ceturtdaļfināls un finālčetrinieka sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!