Foto: AP/Scanpix
EURO 2016 turnīra mājiniece Francija trešdien A grupas spēlē ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Albānijas valstsvienību, uzvaras vārtus gūstot vien pamatlaika pēdējā minūtē.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja ar lielu Francijas pārsvaru, taču nevienai no komandām neizdevās sitiens vārtu rāmī. Otrā puslaika sākumā Albānijas futbolisti bija ļoti tuvu, lai gūtu vārtus, kad 51. minūtē pa vārtu stabu trāpīja Ledians Memušajs.

Francijas uzbrukuma smailē Olivjē Žirū šajā mačā nekādi nespēja trāpīt bumbu vārtos, bet vistuvāk viņš tam bija 69. minūtē, pēc sitiena ar galvu arī trāpot pa stabu. Francijas izlases ofensīva bija pamatīga, un tikai 90. minūtē uz maiņu nākušais Antuāns Grīzmans guva uzvaras vārtus šī mača favorītiem. Viņš bija atstāts nepiesegts, kad saņēma piespēli no gaisa, ar galvu gūstot golu. Kompensācijas laika pēdējā minūtē Dimitri Pajē izkārtoja sev labu sitiena pozīciju, rezultatīvi noslēdzot pretuzbrukumu.

Arī turnīra pirmajā spēlē Francija pamatlaika pēdējā minūtē izglābās no neizšķirta rezultāta pret Rumāniju, kad Pajē guva skaistus vārtus. A grupā Francija ar sešiem punktiem izvirzījusies līderpozīcijā, kamēr Albānija cīnās bez punktiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kur var aplūkot detalizētu mača aprakstu.

$duelID=421;$eventID=13;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!