Foto: AFP/Scanpix
Svētdien, 3. jūlijā, pirms EURO 2016 ceturtdaļfināla Francijas spēles ar Islandi, Parīzē policija veikusi kontrolētu sprādzienu, ziņo "The Telegraph".

Zināms, ka sprādziens veikts pie Sendenī stadiona, kur dažas stundas pirms tam bija gaidāma ceturtdaļfināla spēle, kurā sacentīsies Eiropas futbola čempionāta saimniece Francija un sensacionālā debitante Islande.

Kāds automašīnas vadītājs bija nepareizi novietojis savu automašīnu, kā rezultātā policijai radušās aizdomas. Ņemot vērā pēdējā laika notikumus, Parīzē joprojām spēkā ir ārkārtas stāvoklis un policija ir paaugstinātā gatavībā.

Policijas veiktais sprādziens satraucis vairākus fanus, informē "The Telegraph". Tomēr policija fanus nomierinājusi, sakot, ka šādi "kontrolēti sprādzieni" noteikot regulāri.

Kā vēsta medijs, šī incidenta dēļ tika slēgtas vairākas ielas ap Sendenī stadionu. Tāpat tika evakuēti arī vairāki restorānu apmeklētāji, kas ieturējuši maltīti netālu no stadiona.

"Šādas pārbaudes Parīzē notiek regulāri," sacījis policijas pārstāvis. "Mašīna netika uzspridzināta," satraukušos fanus mierināja varas iestāžu pārstāvis.

Jau ziņots, ka Eiropas futbola čempionāta saimniece Francija un sensacionālā debitante Islande svētdien Sendenī stadionā noskaidro finālturnīra pēdējo pusfinālisti.

Duelis sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika. Teksta tiešraidi piedāvās arī portāls "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!