Foto: LETA

Latvijas basketbola izlase līdz 2017. gada Eiropas čempionātam treniņos koncentrēsies darbam, lai noslīpētu savu sniegumu un būtu gatavi pirmajam mačam pret Serbijas valstsvienību, pēc uzvaras pārbaudes spēlē pār Čehiju sacīja valstsvienības kapteinis Jānis Blūms.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase pēdējā pārbaudes spēlē pirms "Eurobasket 2017" pret Čehijas valstsvienību guva pārliecinošu uzvaru ar 103:69.

"Aizvadījām labu spēli pret agresīvu pretinieku. Kad ieguvām 15-20 punktu pārsvaru, čehi turpināja cīnīties par katru centimetru. Lai arī uz brīdi pazaudējām spēles kontroli, pieļaujot mazas kļūdas aizsardzībā un uzbrukumā, ātri spējām atgūties," pēdējo maču pēcspēles preses konferencē komentēja Blūms.

Latvijas izlases kapteinis pauda prieku, ka komandā spēlētāji labi saprotas, kas rada labu atmosfēru ģērbtuvē. "Noskaņojums komandā ir priecīgs un profesionāls. Visi kapājas viens par otru, spēlē ar lielu atdevi. Turpināsim gatavoties ar pozitīvām emocijām. Esam diezgan labi saspēlējušies, bet pēdējos treniņos vēl piestrādāsim, darbojoties pieci pret pieci. Koncentrēsimies darbam, kas vēl jāpaveic līdz Eiropas čempionātam," uzsvēra Blūms.

Basketbolists bija sajūsmināts par to, kādu atbalstu valstsvienība saņēma spēlēs "Arēnā Rīga": "Paldies līdzjutējiem, jo bija fantastisks atbalsts šajās spēlēs. Lielāko sagatavošanās daļu dzīvojām mājās, un tādā ritmā vieglāk gatavoties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!