Latvijas basketbola izlasei savu atbalstu akcijā "6.spēlētājs" izrādījušas vairākas Latvijas slavenības.

Lai kļūtu par akcijas "6.spēlētājs" dalībnieku, jāreģistrējas Latvijas basketbola izlases līdzjutēju mājaslapā "6speletajs.lv". Tad "Sportland" veikalos jāiegādājas Latvijas basketbola valstsvienības līdzjutēja oficiālā atribūtika vismaz 50 eiro vērtībā.

Ikviens, kurš būs izpildījis abus priekšnoteikumus, saņems īpašo Latvijas basketbola valstsvienības "6. spēlētāja" aproci, kā arī iegūs tiesības izmantot "6. spēlētājam" paredzētās privilēģijas, kā, piemēram, iespēju apmeklēt ekskluzīvu pasākumu kopā ar Latvijas izlasi, izlozes veidā kļūt par izlases delegātu pārbaudes turnīrā Gruzijā, iegūt atlaides biļetēm uz pārbaudes spēlēm un citas.

Līdz šim Latvijas izlasei atbalstu izteikušas vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, kuru starpā ir Rīgas mērs Nils Ušakovs, mūziķi Lauris Reiniks, Ralfs Eilands, diriģents Ints Teterovskis, hokejists Edgars Masaļskis, motobraucējs Pauls Jonass.

Starp atbalstītājiem ir arī basketbolisti Ojārs Siliņš un Kristas Porziņģis, kuri šogad nepalīdzēs valstsvienībai, kā arī speciālists Gundars Vētra.

Vai atpazīsti šos Latvijas valstsvienības atbalstītājus? #6speletajs

A photo posted by Latvijas Basketbola savienība (@basketbols) on

Arī ilggadējais @basketbols prezidents Ojārs Kehris ir mūsu valstsvienības #6speletajs

A photo posted by Latvijas Basketbola savienība (@basketbols) on

Kļūsti par Latvijas izlases 6. spēlētāju!

Kļūsti par Latvijas izlases 6.spēlētāju








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!