Foto: AFP/Scanpix
Arī iepriekšējās sezonas Eiropas spēcīgākā futbola komanda Madrides "Real" guvusi rekordlielus ieņēmumus, nopelnot par 10,9% vairāk nekā iepriekš, pavēstījis tās prezidents Florentino Peress.

"Desmito gadu pēc kārtas Madrides "Real" ir sporta klubs ar vislielākajiem ieņēmumiem pasaulē," izteicies Peress, tomēr pilnu ikgadējo apskatu vienība sniegs 21.septembrī.

Zināms, ka iepriekšējās sezonas laikā Madrides "Real" komanda nopelnījusi 603,9 miljonus eiro, kas ir pēc 38,5 miljonu eiro lielu nodokļu nomaksas.

Kā zināms, trešdien savus ikgadējos ieņēmumus izziņoja Mančestras "United" komanda, pavēstot, ka, neskatoties uz nesekmīgo sniegumu, tikusi pie 19% ienākumiem, sasniedzot 540 miljonu eiro peļņu.

Šovasar Madrides klubs papildināja sastāvu ar pussargiem kolumbieti Hamesu Rodrigesu un vācieti Toniju Krosu, kā arī Kostarikas vārtsargu Keiloru Navasu un meksikāņu uzbrucēju Havjeru Ernandesu jeb Čičarito.

Tiesa, vienību pameta pussargi argentīnietis Anhels di Marija un spānis Ksavi Alonso, kuri iepriekš bija komandas pamatsastāva spēlētāji.

Jaunās sezonas divos Spānijas čempionāta mačos Madrides komandas futbolisti nopelnījuši trīs punktus, kas kopvērtējuma tabulā liek ieņemt vien desmito vietu.

"Real" komanda pagājušajā sezonā izcīnīja UEFA Čempionu līgas trofeju un Spānijas Karaļa kausu, bet vietējā čempionātā ierindojās trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!