Foto: F64
Atjaunotā Latvijas U-21 telpu futbola izlase otrdien pirmajā pārbaudes mačā savā laukumā ar 1:8 (1:6) piekāpās spēcīgajiem Portugāles vienaudžiem.

Latvijas komanda jau pirmajā puslaikā pamanījās zaudēt sešus vārtus, bet vienīgos vārtus mājinieku labā pirmajā spēles pusē guva Matīss Babris. Tiesa, otrajā puslaikā portugāļi pamanījās raidīt vēl divas bumbas Latvijas valstsvienības vārtos, nodrošinot pārliecinošu panākumu.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Latvijas U-21 telpu futbola izlase iepriekšējo reizi kopā pulcējās 2008.gadā, vienu reizi tā startēja arī Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Pirms spēlēm ar Portugāles izlasi, kas ir viena no spēcīgākajām Eiropā, U-21 valstsvienības kandidāti aizvadīja pārbaudes cīņas ar Latvijas telpu futbola virslīgas komandām "Nikars" un "Petrow".

Latvijas U-21 izlases sastāvā seši spēlētāji pārstāv virslīgas komandas, pirmo līgu pārstāv trīs spēlētāji, divi spēlētāji iekļauti no Rīgas čempionāta (2. un 3.līga) klubiem, kā arī četri spēlētāji pārstāv Latgales reģiona komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!