Foto: AFP/Scanpix
Zaudējumu, būdami jau Spānijas čempionu godā, svētdien kārtējā spēlē piedzīvoja „Barcelona” futbolisti, kas ar 1:2 zaudēja „Real Mallorca”.

Katalonijas komandas galvenais treneris Pepe Gvardiola mačā atpūsties ļāva vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, tomēr arī ar ietiekami zvaigžņoto sastāvu „Barcelona” piedzīvoja zaudējumu.

Atgādinām, ka „Barcelona” čempionu titulu ieguva sestdien, kad tās tuvākie sekotāji „Real Madrid” ar 2:3 piekāpās „Villarreal”. Savukārt pirms svētdienas spēles „Real Mallorca” futbolisti sagaidīja jaunos čempionus ar godu, tomēr pašā mačā nekādas atlaides čempioniem nedeva.

Jau mača desmitajā minūtē Spānijas pirmās divīzijas rezultatīvākais futbolists Samuels Eto vadībā izvirzīja „Barcelona”, taču otrajā puslaikā dažu minūšu laikā Huans Arango un Klebers Santana atnesa Maljorkas klubam uzvaru. Eto mača izskaņā varēja izraut arī neizšķirtu, taču nerealizēja „pendeli”.

„Ar citiem spēlētājiem es nebūtu ticis pie čempionu titula, bet šie paši spēlētāji ar citu treneri noteikti arī kļūtu par čempioniem. Es pieņemu uzslavas, bet šo spēlētāju talants un lielās darba spējas ir tas, kāpēc mēs esam tikuši tik tālu,” par izcīnīto čempionu titulu teica Gvardiola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!