Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīrā graujošas uzvaras izcīnīja Minhenes "Bayern", Londonas "Chelsea" un Doņeckas "Šahtar" komandas.

E grupas cīņā "Bayern" ar rezultātu 7:1 (5:0) izbraukumā sagrāva "AS Roma" spēlētājus. Uzvarētājiem šajā mačā piecus vārtus guva Arjens Robens, bet pa vienam precīzam sitienam Mario Gēces, Roberta Levandovska, Tomasa Millera, Franka Riberī un Kserdana Šakiri kontā.

Jau vēstīts, ka otrā E grupas spēlē Maskavas CSKA latviešu pussarga Aleksandra Cauņas atgriešanās spēlē cīnījās neizšķirti 2:2 (0:2) ar Mančestras "City".

Tikmēr G apakšgrupā "Chelsea" ar 6:0 (3:0) sagrāva "Maribor" no Slovēnijas. Londonas komandas labā vārtus guva Loiks Remī, Didjē Drogbā, Džons Terijs, bet divas reizes precīzs bija Edins Azārs, kamēr vienu "golu" "Maribor" komanda raidīja savos vārtos.

Vēl šajā grupā Gelznkirhenes "Schalke 04" ar 4:3 (1:1) pieveica Lisabonas "Sporting".

Graujošu uzvaru izcīnījusi arī Doņeckas "Šahtar" vienība, kas H grupā ar 7:0 (6:0) sagrāva Borisovas BATE komandu, kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Germans Māliņš. Uzvarētājiem piecus vārtus guva Luiss Adrianu, bet reizi precīzi bija Alekss Teikseira un Duglass Kosta.

"Porto" un Bilbao "Athletic" komandu cīņa noslēdzās ar portugāļu vienības panākumu - 2:1 (1:0).

Parīzes "Saint-Germain" F grupā ar 1:0 (0:0) izbraukumā pieveica Nikosijas "Apoel" no Kipras, kamēr "Barcelona" ar 3:1 (2:0) pieveica Amsterdamas "Ajax".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!