Itālijas futbola čempionātā otrajā spēlē pēc kārtas trešdien vārtus guva angļu zvaigzne Deivids Bekhems, bet viņa pārstāvētā "AC Milan" nespēja uzvarēt "Genoa", cīnoties neizšķirti 1:1.
Bekhems, kuru „AC Milan" komandai līdz 8.martam ir izīrējis ASV klubs Losandželosas „Galaxy", 33.minūtē no soda sitiena guva vārtus un izvirzīja milāniešus vadībā ar 1:0. Tomēr „San Siro" stadionā līksmība tika apklusināta trīs minūtes pirms spēles beigām, kad argentīniešu uzbrucējs Djego Milito panāca neizšķirtu 1:1.

Angļu futbolists 71.minūtē bija spiests laukumu atstāt muskuļu problēmu dēļ. Pagaidām nav zināms, vai Bekhems ir guvis arī savainojumu un vai tas ir nopietns.

Tikmēr Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējuma pirmajā vietā trešdien nostiprinājās Milānas „Inter", kas viesos ar 2:0 pieveica „Catania". „Inter" labā vārtus guva Dežans Stankovičs un zviedrs Zlatans Ibrahimovičs.

„Inter" savu pārsvaru palielināja, pateicoties tuvāko sekotāju Turīnas „Juventus" neveiksmei - „Juventus" viesos ar 1:2 zaudēja „Udinese". Mača 20.minūtē Fabio Kvaljarella izvirzīja „Udinese" vadībā, bet 74.minūtē Antonio di Natale panāca jau 2:0. Pēc brīža Vinčenco Iakvinta vienus vārtus atguva, tomēr neizšķirtu „Juventus" panākt nespēja un piedzīvoja zaudējumu.

Pēc šīm spēlēm Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējumā „Inter" ir 49 punkti, „Juventus" atpaliek par sešiem punktiem, bet vēl divi punkti mazāk ir „AC Milan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!