Foto: AP/Scanpix
Brazīlijas futbolists Dani Alvešs veltījis asus vārdus sava bijušā kluba "Barcelona" vadībai, kritizējot to, kā viņi izturas pret spēlētājiem, intervijā Spānijas izdevumam ABC stāstīja pats spēlētājs.

Aizsardzības pozīcijā spēlējošais Alvešs astoņu sezonu laikā ar "Barcelona" komandu izcīnīja 23 titulus, bet viņš bija ļoti neapmierināts, kā pret viņu izturējās pēdējās sezonās. 2016. gada vasarā viņš bez transfēra maksas pārgāja uz Itālijas A sērijas klubu Turīnas "Juventus".

"Pēdējo trīs sezonu laikā es bieži dzirdēju runas, ka drīzumā pametīšu komandu, bet kluba vadība man neko neteica. Viņi bija ļoti nepateicīgi, viņi mani necienīja. Līgums ar mani tika pagarināts tikai tāpēc, ka FIFA aizliedza klubam iegādāties jaunus spēlētājus," stāstīja Alvešs.

"Toreiz es piekritu parakstīt līgumu, kurā bija punkts, ka pēc gada varēšu komandu pamest bez transfēra maksas," viņš turpināja. "Viņi nezina, kā apieties pret spēlētājiem."

Tāpat Alvešs stāstīja, ka Spānijas mediji bieži vien ar spēlētājiem manipulēja un sabojāja viņu noskaņojumus, neapzinoties, ka katrs futbolists ir arī cilvēks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!