Foto: LETA

Pirmo neveiksmi Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlēs šosezon svētdien piedzīvoja Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā valsts čempione Maskavas CSKA, kas ar 0:3 (0:1) izbraukumā piekāpās citam galvaspilsētas klubam "Spartak".

Cauņa maču uzsāka savas komandas pamatsastāvā, bet 69.minūtē, kad rezultāts jau bija 0:3, viņu nomainīja Bulgārijas valstsvienības spēlētājs Georgijs Milanovs. Spēles "online" translācijā Latvijas futbolista sniegums novērtēts kā "neslikts", tomēr viņš ne vienmēr paspējis līdzi ļoti labu sniegumu rādījušajiem "Spartak" futbolistiem.

Rezultātu 40.minūtē atklāja turks Arass Ezbilizs, bet otrā puslaika pirmo 15 minūšu laikā pa reizei precīzi bija arī Dmitrijs Kombarovs un Sergejs Paršivļuks.

Līdz ar to šis CSKA komandai bija otrais "sausais" zaudējums šonedēļ, jo otrdien tā UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas mačā ar 0:3 izbraukumā zaudēja pašreizējiem kausa īpašniekiem Minhenes "Bayern" no Vācijas.

Čempionāta kopvērtējumā tagad CSKA un "Spartak" komandām ir pa 20 punktiem deviņās spēlēs, kas dod kopvērtējuma pirmās divas vietas.

Tikmēr Latvijas izlases pussarga Vladimira Kameša pārstāvētā Permas vienība "Amkar" ar desmit punktiem astoņās spēlēs ieņem devīto vietu. Vēlāk svētdien "Amkar" izbraukumā sacentīsies ar Krasnodaras "Kubaņ" spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!