Foto: Reuters/Scanpix

Viens no Anglijas futbola premjerlīgas čempionvienības Londonas "Chelsea" vadošajiem spēlētājiem Djego Kosta ir jauna kluba meklējumos, jo komandas galvenais treneris Antonio Konte informējis, ka viņa pakalpojumus nākamajā sezonā neplāno izmantot.

Pagājušajā sezonā Kosta bija neatņemama komandas sastāvdaļa un viens no uzbrukuma līderiem, gūstot 22 vārtus, taču tagad viņš plāno pamest komandu, jo tās galvenais treneris Konte paziņojis, ka jaunajā sezonā ar viņu nerēķinās.

"Esmu saņēmis vēstījumu no trenera Kontes, ka neesmu viņa nākotnes plānos," trešdien Konte pastāstīja pēc Spānijas izlases neizšķirta 2:2 pret Kolumbiju. "Pagaidām vēl esmu "Chelsea" spēlētājs, jo spēkā ir līgums, taču, ja treneris nevēlas mani komandā, man tā jāatstāj."

Maijā Kosta sacīja, ka varētu atgriezties Madrides "Atletico" no kura 2014.gadā pievienojās "Chelsea", tomēr FIFA ir aizliegusi līdz nākamā gada janvārim "Atletico" reģistrēt jaunus spēlētājus, tāpēc pāreja uz to nozīmētu, ka viņš šogad šajā komandā spēlēt nevarētu.

Tagad Kosta atzīst, ka nezina vai varētu atgriezties savā iepriekšējā komandā. "Četri vai pieci mēneši bez spēlēšanas būtu grūti. Visiem zināms, ka man patīk gan komandas biedri no "Atletico", gan dzīve Madridē, tomēr man jādomā arī par savu nākotni," bilda futbolists.

Kosta pārliecināts, ka Kontes lēmums ļaus citam klubam iegūt viņu par lētu naudu. "Daudz vienkāršāk, ja treneris tev vairs neredz vietu komandā, "Chelsea" var pārdot mani izpārdošanā," sprieda futbolists.

Konte pie "Chelsea" stūres ķērās pirms aizvadītās sezonas, uzreiz komandu aizvedot līdz Anglijas čempionu titulam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!