Foto: F64

Par šīs "SMScredit.lv Virslīgas" sezonas oktobra/novembra labāko spēlētāju atzīts FK ''Liepāja'' spēlētājs Dāvis Ikaunieks, savukārt šoreiz Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balva ceļos uz Ventspili - to saņem Pols Ešvorts, informēja turnīra mājaslapa internetā.

Dāvis Ikaunieks labākā spēlētāja balvu saņēma arī pagājušajā čempionāta mēnesī, taču tas nemazināja spēlētāja degsmi un sniegumu laukumā arī čempionāta noslēgumā. Ikaunieks bija savas komandas vienīgo vārtu guvējs uzvarās pār ''Jelgavu'' un ''Daugavpili'', kas abas notika Liepājas ''Daugavas'' stadionā, tādā veidā arī čempionāta izskaņā apliecinot savu līdera statusu komandā.

Pols Ešvorts par komandas galveno treneri kļuva vien septembra sākumā, taču jau ar pirmajiem mačiem spēja kurzemnieku klubā ieviest jaunas vēsmas, kas līdz pat sezonas izskaņai ļāva nepiedzīvot zaudējuma rūgtumu. Oktobra un novembra laikā ''Ventspils'' tika pie četrām uzvarām, tai skaitā viesos pārspējot "Skonto FC" (2:1) un savā laukumā ''Liepāju'' (3:1). Neizpalika uzvaras arī pret čempionāta tabulas vidus komandām ''Spartaku'' (3:1 ) un ''Daugavpili'' (4:0), kā arī noslēdzošajā kārtā cīņā par bronzu izcīnīts punkts pret ''Jelgavu'' (0:0).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!