Anglijas futbola zvaigzne Deivids Bekhems, visticamāk, neatgriezīsies Losandželosas "Galaxy" un paliks Itāļu grandā "AC Milan", kurš īrē spēlētāju līdz 8.martam, vēsta AP.
Pašam futbolistam patīk Milānā un pašā klubā valdošā atmosfēra, arī „AC Milan" labprāt paturētu Bekhemu, tādēļ tuvākajās dienās plānotas „AC Milan" un „Galaxy" pārrunas.

„Katra futbolista sapnis ir spēlēt šeit. Taču izlemt nav viegli. Jautājums prasa laiku," laikrakstam „Corriere della Sera" teica Bekhems. „Man ir līgums un arī atbildība „Galaxy" priekšā. Tomēr iespēja spēlēt „AC Milan" ir kaut kas īpašs."

„Zināju, ka man te patiks, bet nedomāju, ka tik traki būs. Taču es pēc rakstura esmu godīgs un uzticams," divdomīgi saka Bekhems. „„AC Milan" es saskatu līdzības ar „Manchester United". Tiem ir tradīcijas, kas ir tikai izciliem klubiem. „AC Milan", tāpat kā „Manchester United", valdošā atmosfēra ir īpaša jebkurā brīdī un vietā: no treniņu laukuma līdz pat stadionam."

„AC Milan" viceprezidents otrdien paziņoja, ka sāks pārrunas ar „Galaxy" par Bekhema iespējamo palikšanu. Kopš Bekhems ir pārgājis uz „AC Milan", klubs ir nospēlējis neizšķirti ar „AS Roma", kā arī uzvarējis „Fiorentina" un „Bologna". Visās trijās spēlēs Bekhems bija iekļauts „AC Milan" sākumsastāvā.

Iespējams, ka ar savu spēlēšanu „AC Milan" Bekhems cenšas atgūt savu vietu Anglijas izlasē. Angļu galvenais treneris Fabio Kapello trešdien plānojis vērot „AC Milan" spēli pret „Genoa", lai novērtētu tieši Bekhemu.

Bekhems 2007.gada sākumā negaidīti paziņoja, ka vasarā pāriet uz Losandželosas „Galaxy". Līgumu ar ASV komandu viņš parakstīja uz pieciem gadiem un tas stājās spēkā 2007.gada 1.jūlijā. Līgums paredz, ka piecu gadu laikā Bekhems saņems 250 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!