Latvijas futbola izlasei šonedēļ Prāgā paredzēta Eiropas čempionāta atlases spēle pret Čehiju, kurai Latvijas futbolisti gatavojas Vācijā.

Nelielu treniņnometni Vācijā, Nirnbergā, Latvijas futbolisti uzsāka pirmdien. Pirmos treniņus valstsvienība aizvadīja vēl nepilnā sastāvā (atpūta dota tiem, kuriem iepriekšējās dienās bija spēles savu klubu rindās un kuriem bija jāveic garš pārlidojums uz Vāciju), bet jau otrdien Latvijas izlase pilnā sastāvā aizvada treniņus.

Valstsvienībā jaunā statusā debitējis Māris Verpakovskis, kura uzvārds tagad ir oficiālo personu sarakstā – kā zināms, viņš kļuvis par Latvijas izlases menedžeri sporta jautājumos. Savu pēdējo spēli Latvijas izlasē Māris aizvadīja pirms nepilna gada - 2014.gada 29.maijā Baltijas kausa pusfinālā pret Igauniju.

Latvijas izlase, atbilstoši saskaņotajam darba plānam, Vācijā trenēsies līdz ceturtdienai, kad arī dosies uz spēles norises vietu Čehijas galvaspilsētu Prāgu. EURO 2016 kvalifikācijas spēle starp Latvijas un Čehijas izlasēm Prāgā notiks sestdien, 28.martā, un tās sākums paredzēts pulksten 19:00 pēc Latvijas laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!