Foto: Publicitātes foto
Gatavojoties jaunajai Latvijas virslīgas čempionāta sezonai futbolā, "FS METTA/Latvijas Universitāte" komanda papildinājusi sastāvu ar pussargu Denisu Tarasovu.

"Deniss ir ļoti tehnisks un izdomas bagāts spēlētājs," saka komandas treneris Andris Riherts. "Viņš nebaidās veidot spēli un uzņemties atbildību, noslēdzot uzbrukumus. Šobrīd Deniss vēl atgūstas no traumas un ceram, ka pavisam drīz varēsim redzēt viņa kvalitātes uz laukuma."

Deniss dzimis 1990. gada 14. oktobrī un Virslīgā aizvadījis 68 spēles, kurās guvis astoņus vārtus. Savu debiju Virslīgā Deniss piedzīvoja FK "Daugava Rīga" rindās 2009. gadā, kad kopumā laukumā devās 27 cīņās un guva piecus vārtus.

Pēc veiksmīgas sezonas "Daugavā" Tarasovs pārcēlās uz FK "Ventspils", kur pavadīja nepilnus divus gadus, laukumā tiekot 10 spēlēs un atzīmējoties ar vienu vārtu guvumu. Pēc Ventspils perioda Deniss devās atpakaļ Rīgas virzienā, taču apstājās Jūrmalā, kur pievienojās "JPFS/FK Spartaks" vienībai. Spartakiešu rindās Denisam divās sezonās 31 spēle un divi vārti - interesanti, ka abi tieši pret viņa tagadējo komandu, "FS METTA/Latvijas Universitāte".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!