Foto: F64
Nenokārtojot parādsaistības pagarinātā termiņa laikā, Latvijas futbola klubi "Skonto FC" un FC "Jūrmala" ir izslēgti no biedrības "Latvijas futbola Virslīga" (LFV), liecina informācija LVF mājas lapā.

Kā zināms, 20.jūnija biedrības "Latvijas futbola Virslīga" biedru kopsapulcē tika aktualizēts jautājums par divu biedrības biedru "Skonto FC" un FC "Jūrmala" nenomaksāto 2014.gada sezonas dalības maksu startam virslīgas čempionātā. Pēc parādnieku statusā esošo klubu pārstāvju uzklausīšanas balsojuma rezultātā tika pieņemts lēmums noteikt termiņu viena mēneša garumā līdz abu minētu klubu parādsaistību izpildei, pretējā gadījumā klubus izslēdzot no biedrības "Latvijas futbola Virslīga".

Ņemot vērā, ka pēc noteiktā termiņa, kas noslēdzās 20.jūlija vakarā, neviens no minētajiem klubiem parādsaistības nav nokārtojis, spēkā stājas lēmums, kas automātiski izslēdz "Skonto FC" un FC "Jūrmala" no biedrības biedru statusa. LFV par esošo situāciju informējusi Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāru Jāni Mežecki, minot faktu, ka attiecīgais lēmums liedz klubiem turpināt dalību virslīgas čempionātā.

Pēc aizvadītām 20 spēlēm "SMScredit.lv" Latvijas virslīgas čempionātā futbola klubs "Skonto" ir kopvērtējuma līderi, bet "Jūrmala" ieņem 10.vietu.

Nākamās virslīgas čempionāta spēles abiem klubiem bija paredzētas attiecīgi sestdien, 26. jūlijā, un pirmdien, 28.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!