Foto: F64
Latvijas futbola izlases un Maskavas "Torpedo" uzbrucējs Edgars Gauračs nupat kļuvis par dienas varoni, Krievijas Nacionālās futbola līgas astotās kārtas spēlē pret Nazraņas "Angušt" izceļoties ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Pēc mača futbolists atzina, ka guvis milzums pozitīvu emociju no šīs spēles, bet ātrāk komandai nav varējis pievienoties dokumentu iztrūkuma dēļ.

"Man bija problēmas ar dokumentiem - darba atļauju un darba vīzu," iemeslus, kāpēc viņš nepiedalījās iepriekšējās kluba spēlēs, skaidro Gauračs.

Vēl futbolists izdevumam "Sport-Ekspress" atklāja, ka pāreja uz Polijas augstākās līgas komandu "Gornik" nenotika, jo klubi nepanāca vienošanos, bet tā kā "Torpedo" galvenā trenera amatā ir stājies Nikolajs Savičevs, Gauračs par nenotikušo pāreju neskumst.

"Ja situācija [ar treneri] nebūtu mainījusies, es gribētu pamest "Torpedo", jo ar [iepriekšējo treneri Vladimiru] Kazakovu man nekādu attiecību nebija un viņš ar mani nerēķinājās," saka Gauračs. "Ar Savičevu strādāju jau divus gadus un pa šo laiku mums ir izveidojusies savstarpēja sapratne. Esmu ļoti pateicīgs, ka viņš man tic un atgrieza komandā."

Astotās kārtas spēlē "Torpedo" uzvarēja "Angušt" pārliecinoši, ar 4:2. Gauračs guva trešos vārtus šai mačā, izvirzot "Torpedo" vadībā ar 3:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!