Zviedrijas futbola izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs apstiprinājis, ka pēc šīs sezonas pametīs Francijas čempionvienību "Paris St. Germain", liecina viņa ieraksts savā "Twitter" kontā.

"Rīt ir mana pēdējā spēle "Parc des Princes". Atnācu kā karalis, aizeju kā leģenda," ierakstījis 34 gadus vecais Ibrahimovičs.

Arī klubs apstiprinājis futbolista aiziešanu no komandas.

"Četru gadu laikā Zlatans ir devis milzīgu ieguldījumu PSG vēsturē un atpazīstamībā, kā arī Francijas futbola popularizēšanā visā pasaulē. Ibrahimovičs ir patiešām dižs cilvēks kā laukumā, tā arī ārpus tā. Ar savu neticamo talantu un harizmu viņš ir iekarojis parīziešu sirdis. Visas balvas, ko viņš ieguvis klubā, kā arī viņa apbalvojumi uz visiem laikiem paliks mūsu atmiņā. Ļoti lepojos, ka sagaidīju Ibrahimoviču Parīzē pirms četriem gadiem. Tagad ar nepacietību gaidu iespēju atkal ar viņu strādāt kopā, kad viņš būs noslēdzis savu spēlētāja karjeru," saka "Paris Saint-Germin" kluba prezidents Nasers Al Helafi.

"PSG" pretinieks sestdien būs "Nantes" vienība.

Francijas pirmās līgas klubam zviedru uzbrucējs pievienojās 2012. gadā. "PSG" vienībā viņš aizvadījis 178 spēles, kurās guvis 152 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!