Foto: F64

Latvijas futbola klubs "Jūrmala", kas šosezon saskāries ar finansiālām problēmām un apvainojumiem spēļu sarunāšanā, aizvadīs pārbaudes spēli pret Itālijas A sērijas klubu "Palermo", informē komanda.

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta pārtraukuma laikā "Jūrmalas" komanda dosies uz treniņnometni Austrijā, kur tai pievienosies vairāki potenciālie jaunpienācēji.

Treniņnometnes laikā no 15. līdz 23.jūlijam jūrmalnieki aizvadīs četras pārbaudes spēles, pēdējā no šīm dienām tiekoties ar "Palermo" klubu, kas pagājušajā sezonā uzvarēja Itālijas B sērijas čempionātā un nodrošināja sev atgriešanos valsts augstākajā līgā.

Nometnes laikā "Jūrmala" spēkosies arī ar Rumānijas klubu Tirgužiu "Pandurii", kas pagājušajā sezonā sacentās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, Austrijas augstākās līgas vienību "Wolfsberger" un Vācijas komandu Firtes "Greuther", kas pagājušajā sezonā palika soļa attālumā no iekļūšanas bundeslīgas čempionātā.

Virslīgas čempionātā šīs nedēļas beigās tiks aizvadītas piecas 21.kārtas spēles, bet nākamie mači risināsies no 26.jūlija.

"Jūrmala" ar sešiem punktiem 20 spēlēs virslīgas kopvērtējumā pašlaik ieņem pēdējo, desmito, vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!