Madridiešiem tiekot pie uzvaras, bet „Barcelona” aizvadot klubam neierastu bezvārtu neizšķirtu, Spānijas La Liga galvgalī Katalonijas klubs Madrides karalisko vienību nu apsteidz vairs tikai par vienu punktu.

Real Madrid 2 – 0 Valencia (spēles apskats)

Espanyol 0 – 0 Barcelona

Iepriekšējās septiņās pašmāju čempionāta spēlēs tikuši tikai un vienīgi pie uzvarām, „Barcelona” pirmā puslaika gaitā nespēja izveidot nevienu vērā ņemamu iespēju gūt vārtus. „Espanyol” savus pretiniekus pārsteidza ar aktīvu uzbrukuma futbolu, pirmajās 45 minūtēs dominējot visos galvenajos spēles rādītājos. Pašā puslaika izskaņā mājinieki tika pie lieliskas iespējas atklāt dueļa rezultātu, tomēr Verdū sitienu Valdess spēja skart un novirzīt uz savu vārtu stabu. Otrā puslaika vidusdaļā „Barcelona” pēc Dani Alvesa otrā brīdinājuma palika mazākumā, atlikušās minūtes aizvadot izmisīgā cīņā par savu vārtu drošību. Jāuzteic kataloņu aizsardzības spēlētāju veikums, kuri nosargāja savu cietoksni un prata saglabāt turnīra tabulas līderu godu.

Mallorca 2 – 0 Osasuna

Cīņā par kopvērtējuma 4.vietu un dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgā par nosacītiem favorītiem ir kļuvuši „Mallorca” futbolisti, kuri nu par punktu apsteidz „Sevilla” un vairs tikai par četriem atpaliek no trešajā vietā esošās „Valencia”. Duelī ar tabulas vidusdaļas komandu „Osasuna” mājinieki dominēja visas spēles garumā, Rubēnam Gonzalezam un Keitam panākot dueļa gala rezultātu.

Sevilla 3 – 0 Sporting Gijón

Villarreal 2 – 1 Atlético Madrid

Málaga 0 – 0 Real Valladolid

Tenerife 3 – 2 Getafe

Deportivo Xerez 2 – 2 Racing Santander

Deportivo La Coruña 0 – 0 Almería

Athletic Bilbao 0 – 0 Real Zaragoza

Vairāk par Spānijas La Liga>>>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!