Foto: AP/Scanpix
Krievijas Celtniecības un komunālās saimniecības ministra vietnieks Jurijs Reiljans atzinis, ka 2018.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram paredzēto viesnīcu celtniecība ir aizkavējusies, tāpēc ir jāapsver iespējas futbola čempionāta viesus izmitināt citur, vēsta aģentūra "R-Sport".

"Mums ir jāuzceļ vēl daudz viesnīcu, bet šodienas ekonomiskajos apstākļos tas nav vienkāršs uzdevums," Krievijas federācijas Valsts domes sēdē paziņojis Reiljans. "Ceru, ka tuvākajā laikā ar Sporta ministrijas palīdzību noskaidrosim visus investorus, kas ar to nodarbosies. FIFA prasības ir elastīgākas nekā SOK, un mēs iesniegsim savus priekšlikumus. Piemēram, kādai no pilsētām varbūt nav vajadzīgs celt lielu skaitu viesnīcu, bet var atdzīt jahtas, kurās izmitināt līdzjutējus un ko pēc pasaules čempionāta var aizvest prom."

Kā zināms, 2018.gada Pasaules kausa finālturnīra spēles paredzēts uzņemt 11 Krievijas pilsētām, bet pēdējā laikā parādījusies informācija, ka vairākām no tām rodas problēmas gan ar stadionu, gan infrastruktūras rekonstrukciju un izbūvi. Kā ziņojām, šobrīd lielākie draudi palikt bez pasaules futbola čempionāta ir Kaļiņingradai. Aizkulisēs runā, ka Pasaules kausa uzņemošo pilsētu skaits varētu samazināties līdz deviņām vai pat astoņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!