Latvijas Futbola federācijas (LFF) izlašu treneru padome sezonas izskaņā noteikusi 2013.gada Latvijas "SMScredit.lv" Virslīgas futbola čempionāta 22 labākos futbolistus katrā no pozīcijām, izveidojot šīs sezonas divas simboliskās izlases, informē LFF.

Šī gada simboliskajā 22 spēlētāju izlasē iekļuva 11 futbolisti no "Skonto FC" komandas, astoņi futbolisti no čempionvienības FK "Ventspils", kā arī pa vienam futbolistam no FK 'Daugava Rīga", SK "Liepājas metalurgs" un Daugavpils "FC Daugava" klubiem. Šajā sarakstā tika iekļauti tie Virslīgas čempionāta klubos spēlējošie futbolisti, kuri sezonas laikā aizvadīja vairāk nekā 50% spēļu.

Spēlētāju izvietojuma shēma izvēlēta: vārtsargs - četri aizsargi - četri pussargi - divi uzbrucēji.

Pirmā simboliskā izlase: vārtsargs Pauļus Gribausks ("Skonto"), aizsargi - Antons Kurakins, Vitālijs Smirnovs (abi "Ventspils"), Nauris Bulvītis un Vladislavs Gabovs (abi "Skonto"), pussargi - Jurijs Žigajevs ("Ventspils"), Aleksandrs Fertovs, Juris Laizāns un Ruslans Mingazovs (visi no "Skonto"), kā arī uzbrucēji Vadims Jančuks ("Ventspils") un Valērijs Šabala ("Skonto").

Otrā simboliskā izlase: vārtsargs Maksims Uvarenko ("Ventspils"), aizsargi Alans Sineļņikovs, Renārs Rode (abi no "Skonto"), Kaspars Dubra un Oļegs Timofejevs (abi no "Ventspils"), pussargi - Roberts Savaļnieks ("Liepājas metalurgs"), Mants Savens (Rīgas "Daugava"), Ritvars Rugins ("Skonto") un Andrejs Kovaļovs (Daugavpils "Daugava"), uzbrucēji - Daniils Turkovs ("Ventspils") un Artūrs Karašausks ("Skonto").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!