Foto: LETA

Pēc Latvijas futbola izlases izrautā neizšķirta pret Ukrainu galvenais treneris Marians Pahars atzina, ka viņa vadītajai komandai vienkārši paveicās, viņa pēcspēles teiktais citēts portālā "matchday.ua".

Atgādinām, ka Latvijas futbola izlasei kompensācijas laikā vārtus guva Vitālijs Maksimenko , panākot neizšķirtu pārbaudes spēlē pret Ukrainas valstsvienību.

"Šī bija pilnīgi citādāka spēle, ja salīdzina ar maču pret Čehiju. Nav ko slēpt, mums šodien paveicās. Ukraina izveidoja daudz momentu, lai uzvarētu spēli. Taču mēs bijām pacietīgi, līdz pat pēdējai minūtei. Pirmā puslaika pārtraukumā teicu, ka būs smagi un maiņas viņiem tikai pastiprinās spēli, bet beigās mums būs iespēja gūt vārtus. Tā arī sanāca. Pret Čehiju mums nepaveicās, šodien paveicās," sacīja Pahars. Domāju, ka mums izdosies mazliet viņus piespiest atkāpties savā laukuma pusē, taču jau no pirmajām minūtēm viņi parādīja, ka ir gatavi spēlei."

"Mēs nenospēlējām tā, kā biju gaidījis. To, ka Ukraina ir spēcīga komanda un ka mums būs grūti ar viņiem konkurēt, teicu pirms spēles. Mēs augam un veidojamies. Lai arī kā, rezultātu mēs panācām. Tikai rezervistu soliņu gribētos garāku," turpināja Latvijas izlases galvenais treneris.

Šī Latvijas izlasei bija trešā spēkošanās reizes ar Ukrainas valstsvienību. Pirmajās divās cīņās Latvija zaudēja ar 0:1.

Latvijas futbola izlases kandidātu saraksts pirms spēles ar Ukrainu:

vārtsargi - Aleksandrs Koliņko (Kaļiņingradas "Baltika", Krievija), Pāvels Šteinbors (Zabžes "Gornik", Polija), Andris Vaņins ("Sion", Šveice);

aizsargi - Kaspars Gorkšs (Iraklijas "Ergotelis", Grieķija), Vitālijs Maksimenko (Venlo VVV, Nīderlande), Vitālijs Jagodinskis (Užhorodas "Hoverla", Ukraina), Antons Kurakins ("Ventspils"), Kaspars Dubra (Borisovas BATE, Baltkrievija), Nauris Bulvītis (Jūrmalas "Spartaks"), Vladislavs Gabovs (Saratovas "Sokol", Krievija), Gints Freimanis ("Jelgava");

pussargi - Jānis Ikaunieks ("Metz", Francija), Alans Siņeļņikovs ("Ventspils"), Artūrs Zjuzins ("Baltika"), Oļegs Laizāns (Krasnojarskas "Jeņisej", Krievija), Aleksandrs Fertovs (Kelces "Korona", Polija), Aleksejs Višņakovs ("Skonto"), Jurijs Žigajevs ("Ventspils"), Andrejs Kovaļovs (Kišiņevas "Dacia", Moldova), Igors Tarasovs (Belastokas "Jagiellonia", Polija);

uzbrucēji - Deniss Rakels (Krakovas "Cracovia", Polija), Eduards Višņakovs (Hožuvas "Ruch", Polija), Valērijs Šabala (Famagustas "Anorthosis", Kipra).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!