Foto: LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Oļegs Laizāns karjeru turpinās Krasnojarskas "Jeņisej" sastāvā, sestdien informēja Krievijas klubs.

Līgumu ar Krievijas pirmajā līgā spēlējošo "Jeņisej" Laizāns parakstīja uz diviem gadiem, un futbolists ar nepacietību gaida iespēju doties laukumā.

"Gribu ātrāk iziet laukumā un palīdzēt komandai. Ar nepacietību gaidu debiju un nešaubos, ka Krasnojarskā mani gaida lietderīga un aizraujoša pieredze," teica Laizāns, piebilstot, ka komandas tālie pārlidojumi viņu nemaz nebiedē.

Pagājušo sezonu Laizāns aizvadīja Polijas ekstraklases klubā Lodzas LKS, kur piedalījās tikai trijās spēlēs, jo nenostiprinājās pamatsastāvā. Iepriekš karjerā Latvijas čempionvienībā FK "Ventspils" spēlējušais Laizāns tika atzīts par Latvijas virslīgas labāko spēlētāju un labāko pussargu. Laizāns arī ir aizvadījis deviņas spēles Latvijas valstsvienībā.

Pirmā līga pēc ranga ir otrā spēcīgākā līga Krievijā aiz premjerlīgas. Ar uzvaru pirmajā spēlē Krievijas čempionāta sezonu sākušais "Jeņisej" nākamo cīņu aizvadīs pirmdien viesos pret "Ural". Iepriekšējā sezonā "Jeņisej" pirmajā līgā finišēja 10.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!