Foto: PantherMedia/Scanpix
Latvijas U-16 futbola izlase Maskavā notiekošo Valentīna Ivanova piemiņas turnīru sestdien noslēdza pēdējā, astotajā, vietā.

Cīņā par septīto vietu Latvijas jaunie futbolisti ar rezultātu 1:2 atzina Kipras vienaudžu pārākumu.

Kā ziņots, apakšgrupu turnīrā Latvijas jaunie spēlētāji ar 0:2 piekāpās Krievijai, ar 0:4 kapitulēja Izraēlai un ar rezultātu 0:3 atzina arī Bulgārijas pārākumu.

Līdz ar to Latvijas U-16 izlasei ar otras apakšgrupas vājāko komandu Kipru nācās aizvadīt cīņu par septīto vietu. Kipras futbolisti mačos ar Ungāriju, Ukrainu un Skotiju cieta zaudējumus ar kopējo vārtu attiecību 2:7.

Valentīna Ivanova piemiņas turnīrs risinās kopš 1998.gada, un šogad tajā piedalās astoņas izlases - Izraēla, Bulgārija, Krievija, Latvija, Ukraina, Skotija, Ungārija un Kipra. Komandas izspēlēs viena apļa turnīru ar savas apakšgrupas komandām un turnīra noslēdzošajā dienā, 17.augustā, aizvadīs spēles par vietām kopvērtējumā.

Galvenā trenera Igora Stepanova aizņemtības dēļ Latvijas U-16 izlasi šajā turnīrā vada Vladimirs Serbins ar palīgiem Aleksandru Jeļisejevu, Alekseju Šarando un vārtsargu treneri Aleksandru Kulakovu. Pirms izbraukšanas uz Maskavu no 9. līdz 11.augustam komanda Rīgā aizvadīja sagatavošanās treniņnometni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!