Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas U-19 futbola izlase svētdien triumfēja Lietuvā notikušajā Baltijas kausa izcīņā, tiekot pie trim panākumiem trijos mačos.

Noslēdzošajā cīņā Latvijas futbolisti ar rezultātu 1:0 apspēlēja Somijas vienaudžus, vienīgos vārtus gūstot Andrim Krušatinam.

Kā zināms, pirmajā mačā Vladimira Babičeva trenētā Latvijas izlase ceturtdien ar 2:0 apspēlēja mājinieci Lietuvu, bet dienu vēlāk ar 1:0 pārspēja Igauniju.

Noslēguma kopvērtējumā Latvija ieguva maksimāli iespējamos deviņus punktus, bet Igaunija, Lietuva un Somija visas tika pie trim punktiem.

Tikmēr Latvijas U-17 valstsvienība noslēdzošajā turnīra mačā ar 0:2 piekāpās Somijas vienaudžiem, kas noslēguma kopvērtējumā deva trešo vietu.

Jau vēstīts, ka ceturtdien pirmajā mačā Igora Stepanova trenētie Latvijas jaunie futbolisti cīnījās neizšķirti 2:2 ar Lietuvu, bet piektdien ar 3:1 apspēlēja Igaunijas vienaudžus.

Pēc trim kārtiem uzvaru kopvērtējumā ar sešiem punktiem izcīnīja Igaunijas izlase, Lietuvai un Latvijai bija pa trim punktiem, bet kopvērtējumu ar trim punktiem noslēdza Somija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!