Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja (DK) uz vienu spēli diskvalificējusi "SynotTip" Latvijas virslīgas komandas "Liepāja" argentīniešu pussargu Leonelu Strumiju.

Argentīnietis piektdien paredzētajā spēlē pret "Daugavpili" nevarēs piedalīties, jo sakrājis četras dzeltenās kartītes pēc kārtas, par ko pienākas vienas spēles diskvalifikācija.

Šosezon Strumija laukumā bijis visās 13 "Liepājas" spēlēs virslīgā.

Piektdien pērnās sezonas čempioni liepājnieki savā laukumā uzņems turnīra pastarīti "Daugavpili", un paredzams, ka šajā spēlē debiju vēju pilsētas sastāvā piedzīvos Latvijas izlases kapteinis un aizsargs Kaspars Gorkšs, kurš klubam pievienojās otrdien.

Liepājniekiem nākamnedēļ gaidāma UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmā spēle ar Austrijas vienību "Salzburg".

Virslīgas kopvērtējumā ar 28 punktiem 12 spēlēs līdere ir "Spartaks", bet par četriem punktiem atpaliek "Ventspils". Tikmēr 23 punkti ir "Liepājai", kamēr pirmajam trijniekam ar 16 punktiem seko "Jelgava" un tagad arī "Riga". Vēl pa 13 punktiem ir "Metta"/LU un RFS vienībām, bet turnīra tabulu ar četriem punktiem noslēdz "Daugavpils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!