Foto: Publicitātes foto
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Apelāciju komisija noraidījusi FK "Jēkabpils"/JSC kluba spēlētāju Alekseja Kuplova-Oginska, Oļega Peņkovska un Sergeja Ļebedeva, kā arī FK "Ogre" kluba trenera Igora Troicka iesniegtās apelācijas, informē LFF.

Jau vēstīts, ka jūlijā par spēļu rezultātu ietekmēšanu LFF no sacensībām izslēdza un uz nenoteiktu laiku diskvalificēja "komanda.lv" pirmās līgas komandas "Jēkabpili" un "Ogri", kā arī otrās līgas vienību "Raita". Uz trim gadiem diskvalifikācijas piesprieda Latvijas izlasē 41 spēli aizvadījušajam Troickim, kādreizējam telpu futbola valstsvienības spēlētājam Aleksejam Kuplovam-Oginskim, Denisam Sokoļskim, Oļegam Peņkovskim un Sergejam Lebedevam.

No diskvalificētajām personām apelāciju neiesniedza tikai Sokoļskis. Tāpat arī FK "Jēkabpils"/JSC klubs iesniedza apelāciju sūdzības, apstrīdot LFF Disciplinārlietu komisijas pieņemtos lēmumus. LFF Apelāciju komisija savos atzinumos konstatējusi, ka visi saistītie LFF Disciplinārlietu komisijas lēmumi bijuši tiesiski.

Visas apelācijas pēc to iesniedzēju un viņu pārstāvju uzklausīšanas komisijas sēdē, kā arī pēc lietas materiālu izvērtēšanas noraidītas pilnībā.
LFF Apelāciju komisijas pieņemtie lēmumi, kas atstāj spēkā visus LFF Disciplinārlietu komisijas piemērotos soda mērus, ir stājušies spēkā nekavējoties. Iesaistītajām personām un klubam ir juridiskas tiesības diskvalifikācijas apstrīdēt Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) Lozannā.

ietekmesanaKā vēstīts, jūnija beigās pēc daudziem totalizatoru likmju uzraugu ziņojumiem no "SynotTip" Latvijas virslīgas futbola čempionāta tika izslēgta "Babīte"/"Dinamo" komanda.s-serga-futbola-lff-diskvalifice-tris-klubus.d?id=49047621

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!