Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta pašreizējā līdervienība Madrides "Real" sestdien ar 2:1 (1:0) izbraukumā uzvarēja "Malaga" komandu, visos turnīros kopā gūstot 16.panākumu pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

Spēles 18.minūtē viesus vadībā izvirzīja franču uzbrucējs Karims Benzemā, bet septiņas minūtes pirms cīņas beigām 2:0 panāca velsiešu pussargs Gerets Beils. Vienus vārtus "Malaga" atguva mača kompensācijas laika otrajā minūtē, kad izcēlās 33 gadus vecais paragvajiešu uzbrucējs Roke Santakruss. Tobrīd "Real" komanda pēc pussarga Isko noraidījuma bija palikusi mazākumā.

Pirmoreiz šīs sezonas čempionāta spēlēs vārtus "Real" komandas labā neguva portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš ar 20 precīziem raidījumiem ir sacensību rezultatīvākais spēlētājs. Pirms tam viņš bija izcēlies 11 čempionāta mačos pēc kārtas.

"Real" komanda pie uzvarām visos turnīros nemainīgi tiek kopš 16.septembra.

Kopvērtējumā pašlaik "Real" ar 33 punktiem 13 mačos ieņem pirmo vietu, bet ar 28 punktiem 12 spēlēs seko "Barcelona". Valsts čempioni Madrides "Atletico" ar 26 punktiem ieņem trešo vietu, bet 24 punkti ir "Valencia" kontā.

Pārējās kopvērtējuma vadošās komandas savas spēles aizvadīs svētdien, vienā no tām savstarpēji tiekoties "Barcelona" un "Valencia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!