Foto: Reuters/Scanpix
Spānijas čempionāta komandas Madrides "Real" franču uzbrucējam Karimam Benzemā piektdien piespriests 18 000 eiro (12 650 latu) liels naudas sods par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Tāpat franču futbolistam uz astoņiem mēnešiem atņemta autovadītāja apliecība.

"Tiesa piektdien nolēma piemērot Benzemam 18 000 eiro lielu soda naudu, kā arī atņemt viņam vadītāja apliecību uz astoņiem mēnešiem un vienu dienu," teikts medijiem izplatītajā ziņojumā.

Pārkāpumu Benzemā izdarīja šī gada ferbuārī, kad tika pieķerts braucam ar 194,4 kilometrus stundā lielu ātrumu, kas vairāk kā par 80 km/h pārsniedza maksimāli atļauto. Jau ziņojām, ka par šādu pārkāpumu Spānijas likumdošana paredz arī reālu brīvības atņemšanu.

Francijas izlases uzbrucējs gan nav vienīgais "Real" futbolists, kurš neilgā laikā ticis pieķerts šādā pārkāpumā. Nesen par braukšanu bez autovadītāja apliecības ar 6000 eiro (4216 latu) lielu soda naudu tika sodīts Madrides kluba brazīliešu aizsargs Marselo Vjeira, bet Vačijas izlases futbolists Mesuts Ezils saņēma 500 eiro (351 lata) lielu sodu par neatļauta pagrieziena veikšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!