Foto: AFP/Scanpix
UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē otrdien Itālijas klubs Milānas "Inter" ar rezultātu 2:1 (0:0) uzvarēja Marseļas "Olympique" no Francijas, taču divu spēļu summā milāniešiem ar to nepietika, lai iekļūtu nākamajā kārtā.

Aizvadītajā mačā "Inter" komanda izvirzījās vadībā tikai 75.minūtē, kad precīzs bija Djego Milito, taču spēles pieliktajā laikā pēdējā minūtē rezultātu izlīdzināja "Olympique" uzbrucējs Brandau, kurš, saņēmis piespēli no sava vārtsarga Stīva Mandandas, apgriezās un uzreiz uzsita.

Lai arī pēc brīža Mandanda savā soda laukumā nogāza Džampalo Pacīni un nopelnīja otro dzelteno kartiņu, Pacīni arī realizēja "pendeli", tomēr ar to bija par maz, lai "Inter" iekļūtu ceturtdaļfinālā.

Divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet nākamajā kārtā "Olympique" iekļuva pateicoties vairāk izbraukumā gūtajiem vārtiem.

Tikmēr pārliecinoši ceturtdaļfinālā otrdien iekļuva Vācijas vienība Minhenes "Bayern", kas savā laukumā ar rezultātu 7:0 (3:0) sagrāva Šveices komandu "Basel", divu spēļu summā triumfējot ar 7:1.

Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Mario Gomess, kurš precīzs bija 44., 50., 61., un 67.minūtē, kamēr pirmos un septītos vārtus guva Arjens Robens, bet reizi precīzs bija Tomass Millers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!