Brazīliešu futbola zvaigzne Kakā tomēr atstās „AC Milan” rindas un par rekordlielu pārejas summu pārcelsies uz spāņu grandu „Real Madrid”, vēsta Spānijas masu mediji.

Tomēr, kā ziņo interneta medijs „Sky Italia”, Kakā pāreju pēdējā brīdī apstādinājusi „Chelsea”, kas izteikusi arī ļoti izdevīgu piedāvājumu.

Otrdienas vakarā gan itāļu, gan spāņu masu mediji ziņoja, ka Kakā pāreja uz „Real Madrid” praktiski ir notikusi. Pēc neoficiālas informācijas, „AC Milan” par Kakā pārdošanu saņemtu 65 miljonus sterliņu mārciņas, bet pats futbolists noslēgtu līgumu uz pieciem gadiem. Vienošanās esot panākta sanāksmē, kurā piedalījās jaunais „Real Madrid” prezidents Florentino Peress, „AC Milan” priekšsēdētājs Adriāno Galjāni un futbolista tēvs, padomdevējs Bosko Leite.

Ja darījums notiks, tad tā būs dārgākā pāreja futbola vēsturē. Līdzšinējais rekords „pieder” arī „Real Madrid”, kas 2001.gadā (toreiz prezidents arī bija Peress) no „Juventus” nopirka Zinedinu Zidānu par 46 miljoniem sterliņu mārciņām. Interesanti, ka pirmdien Zidāns tika apstiprināts par „Real Madrid” prezidenta padomdevēju.

Pats futbolists šobrīd atrodas Brazīlijā, bet ceturtdien viņam bija plānots slepus ierasties Madridē, Spānijas masu medijiem pavēstījis kāds „Real Madrid” tuvu stāvošs cilvēks. Pēc „Chelsea” iesaistīšanās šajā cīņā, nav zināms, kad varētu būt kāda skaidrība šajā jautājumā.

Citi masu mediji ziņo, ka „slepenā vienošanās” starp „Real Madrid” un „AC Milan” jau esot panākta janvārī, kad Kakā noraidīja „Manchester City” superpiedāvājumu. Pēc neoficiālas informācijas, „pirkstu” pie darījuma izjukšanas pielicis arī Peress.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!