Foto: AFP/Scanpix

Spānijas granda "Barcelona" argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi trešdien turpināja vārtu gūšanu un vēl vairāk uzlaboja sasniegto rekordu.

Spānijas Karaļa kausa izcīņas astotdaļfināla pirmajā spēlē trešdien Mesi guva divus vārtus, bet "Barcelona" ar 2:0 pieveica otrās divīzijas klubu "Cordoba". Tagad Mesi kontā šajā gadā ir 88 gūti vārti.

Vēl Spānijas Karaļa kausa astotdaļfināla pirmajā spēlē neveiksmi piedzīvoja "Real Madrid", kas viesos ar 1:2 zaudēja "Celta Vigo". Vienīgos vārtus karaliskais klubs guva tikai mača izskaņā (precīzs bija Krištianu Ronaldu), tādējādi uzlabojot savas izredzes uzvarēt divu spēļu summā.

Citos mačos "Sevilla" ar 5:0 sagrāva "Real Mallorca", "Valencia" ar 2:0 pārspēja "Osasuna", bet "Atletico Madrid" ar 3:0 pieveica "Getafe". Savukārt atliktajā 1/16 fināla atbildes spēlē trešās līgas klubs "Eibar" sensacionāli cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Athletic Bilbao" un iekļuva astotdaļfinālā. Divu spēļu summā rezultāts arī bija 1:1, bet "Eibar" nākamajā kārtā iekļuva, pateicoties viesos gūtajiem vārtiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!