Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Neimars devies uz Kataru, kur viņš tiksies ar Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" prezidentu Naseru Al-Helaifi, lai apspriestu viņa iespējamo pāreju no "Barcelona" komandas, raksta portāls "eurosport.com".

Jau vēstīts, ka "Saint-Germain" komanda ir gatava maksāt iespaidīgo Neimara izpirkuma maksu "Barcelona" komandai 222 miljonu apmērā, kā arī piedāvāt futbolistam iespaidīgu algu un līguma parakstīšanas prēmiju.

Joprojām ir daudz neskaidrību par iespējamo darījumu, bet Kataras laikraksts "El Watan" ziņo, ka Neimars un Al-Helaifi Dohā satiksies un apspriedīs visas detaļas. Ja abas puses vienosies par darījumu, tad tas būs pārliecinoši lielākais futbola vēsturē.

Kopš pievienošanās Katalonijas klubam Neimars 186 spēlēs guvis 105 vārtus, bet šajā starpsezonā pārbaudes spēlēs viņš demonstrē ļoti pārliecinošu sniegumu.

Ja Neimara pāreja notiks un "Saint-Germain" samaksās 222 miljonus eiro, tā kļūs par visu laiku lielāko darījumu futbola vēsturē. Pagaidām rekordists ir Pols Pogbā, par kuru "Manchester United" pagājušajā gadā 105 miljonus eiro samaksāja "Juventus". Pirms tam rekordists bija Garets Beils, kuru "Real Madrid" no Totenhemas "Hotspur" nopirka par 100 miljoniem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!