Latvijas pussargs Oļegs Laiznās guvis savus pirmos vārtus Polijas čempionātā, kas tomēr bija par maz, lai futbolista pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" pārspētu Varšavas "Polonia" - 1:1 (1:0).

Pussargs uzsāka spēli kluba pamatsastāvā un jau mača 29.minūtē panāca 1:0 "Lechia" labā. Šie bija futbolista pirmie vārti Polijas čempionātā.

Neizšķirtu "Polonia" panāca mača 47.minūte. Vārtus guva Daniels Goļebievskis.

"Lechia" kluba pamatsastāvā devās arī latviešu aizsargs Sergejs Kožans, bet uzbrucējs Ivans Lukjanovs spēlē iesaistījās spēles 66.minūtē nomainot Laizānu.

Pēc izcīnītā neizšķirta "Lechia" atrodas sestajā vietā turnīra tabulā. Līdere ar 40 punktiem 19 spēlēs ir Krakovas "Wisla". Gdaņskas klubs no "Wisla" atpaliek par 12 punktiem.

QPR uzvar WBA

Visas 90 minūtes Anglijas čempionāta spēlē aizvadīja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs, kura pārstāvētais "Queens Park Rangers" ar 3:1 pārspēja turnīra vicelīderus "West Bromwich Albion" futbolistus.

Pēc izcīnītās uzvaras "QPR" pakāpās turnīra tabulā uz 16.pozīciju, kas nozīmē, ka klubs ir atstājis izkrišanas zonu. "QPR" kontā ir 40 punkti 33 spēlēs. Turnīra līdere ir Ņūkāslas "United", kas 34 spēlēs ir izcīnījusi 72 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!