Foto: LETA
Latvijas futbola izlases pirmajiem pretiniekiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Kazahstānai sastāvā ir fiziski spēcīgi spēlētāji, tomēr Latvijas valstsvienībai ir jācenšas sasniegt izvirzītie mērķi.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola izlase ar maču Kazahstānā sāks Eiropas čempionāta kvalifikāciju. "Astana Arena" futbolistiem būs jācīnās uz mākslīgā seguma, bet Pahars uzskata, ka tas problēmas nesagādās. "Protams, ir nelielas atšķirības bumbas kustībā pa laukumu. Šeit bumba apstājas nedaudz citādāk kā uz dabīgā zālāja. Kopumā atzīšu, ka šeit ir labs laukums," Latvijas Futbola federācijai sacīja Pahars.

"Mūsu pretiniekam ir fiziski spēcīgi futbolisti. Ir vairāki atslēgas spēlētāji. Tomēr šobrīd par tiem runāt nevēlos. Esam skatījušies pāris iepriekšējās Kazahstānas izlases spēles, esam analizējuši pretinieku. Līdz ar jauna trenera ienākšanu, tā kļuvusi par organizētu komandu. Ir pamainījušies spēlētāji, mainījusies spēles struktūra un koncepcija. Gaidām labu spēli rīt," turpināja Latvijas izlases treneris. "Ceru, ka nospēlēsim labi. Šobrīd negribētu izcelt kādus spēlētājus pretinieka rindās īpaši. Tā ir organizēta komanda. Gaidām saspringtu spēli rīt."

"Es domāju, ka neviens šajā pārī nevar nosaukt izteiktu favorītu. Principā mēs šeit esam atbraukuši sasniegt savu mērķi, kazahiem savukārt ir savi mērķi," turpināja Pahars, piebilstot, ka arī neizšķirts būs labs rezultāts šajā mačā. "Mums uzdevums ir katru spēli nospēlēt veiksmīgi."

Latvija 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā startē A apakšgrupā kopā ar Nīderlandi, Čehiju, Turciju, Islandi un Kazahstānu. Pēc spēles ar Kazahstānu nākamās divas cīņas tiks aizvadītas oktobrī, kad latvieši uzņems Islandi un Turciju.

"Mūsu grupa patiešām ir interesanta. Domāju, ka šajā grupā nav izteiktas vienas vājākās komandas. Vienlaikus jebkura komanda var pretendēt uz izkļūšanu no grupas," sacīja Pahars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!