Foto: Shutterstock
Pēc Latvijas futbola virslīgas spēles trešdienas vakarā Rīgā pie "Skonto" halles uzbrukumā cietusi futbola skolas "Metta" izpilddirektore Maira Mihelsone.

Incidents noticis pēc Latvijas virslīgas čempionāta spēles, kurā "Skonto" ar 3:1 uzvarēja "Metta"/LU vienību.

Kā sociālajos tīklos vēstīja cietušās dēls, "Metta" ģenerālsekretārs un Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes loceklis Ģirts Mihelsons, sievietei no muguras ar pudeli iesists pa galvu un vēlāk viņa spārdīta ar kājām. Portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka sievietei ir vairākas brūces galvas un kakla rajonā, taču dzīvībai briesmas nedraud. Pēc incidenta viņai savlaicīgi sniegta medicīniskā palīdzība, jo pie stadiona atradās spēļu laikā dežūrējošais medicīniskais personāls un ātrās palīdzības mašīna.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā portālam "Delfi" sacīja, ka, jau dodoties prom no dežūras sporta spēlē, plkst. 20.55 saņemts izsaukums un turpat pie "Skonto" halles sēdus stāvoklī atrasta 55 gadus veca sieviete, kura bijusi ļoti satraukta un teikusi, ka viņai uzbrukts un viņa tikusi piekauta.

Sieviete bijusi pie samaņas. Mediķi konstatējuši, ka sievietes traumas nav smagas: galvas un kājas sasitumi, sejas un auss nobrāzumi, kā arī situācijas reakcija – sieviete bijusi ļoti satraukta. Sievietei palīdzība sniegta uz vietas, no hospitalizācijas viņa atteikusies un palikusi kopā ar dēlu notikuma vietā.

Aculiecinieku teiktais apstiprina, ka notikumā vainīgs kāds "Skonto" komandas atbalstītājs, kurš uzreiz aizbēdzis no notikuma vietas.

Tikmēr "Skonto" komandas līdzjutēju apvienība "H-Side" norobežojas no notikušā un paudusi nosodījumu šim uzbrukumam. "H-Side nav pilnīgi visi "Skonto FC" fani, bet konkrēta cilvēku grupa ar konkrētu sastāvu. Varam apgalvot, ka šajā uzbrukumā nepiedalījās neviens no H-Side biedriem," norāda fani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!