Foto: AFP/Scanpix
UEFA Čempionu līgas pusfinālā trešdien iekļuva "Real Madrid" un "Schalke 04" futbolisti, kuri praktiski ceturtdaļfinālu pārvarēja jau pēc pirmajām spēlēm.

"Real Madrid" pirmajā spēlē uzvarēja ar 4:0, bet "Schalke 04" viesos bija pārāka ar 5:2, tādējādi atbildes spēles abām komandām bija praktiski formalitātes.

"Real Madrid" trešdien otrajā spēlē viesos ar 1:0 pieveica "Tottenham Hotspur", triumfējot divu maču summā ar 5:0. Uzvaru "Karaliskajam klubam" 50.minūtē nodrošināja Krištianu Ronaldu, kuram tie bija 40.vārti sezonā visu līmeņu sacensībās.

Tagad pusfinālā "Real Madrid" tiksies ar saviem niknākajiem pretiniekiem "Barcelona". Interesanti, ka abām komandām 18 dienu laikā nāksies tikties četras reizes. Sestdien komandu duelis būs Spānijas čempionātā, tad trešdien komandas aizvadīs Spānijas Karaļa kausa finālu, bet 27.aprīlī un 3.maijā tiksies Čempionu līgas pusfinālā.

Tikmēr "Schalke 04" atbildes spēlē savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica pagājušās sezonas Čempionu līgas uzvarētājus Milānas "Inter", sagraujot pretinieku divu maču summā ar 7:3.

Atbildes spēlē "Schlake 04" labā vārtus guva Rauls un Benedikts Hīvedess, bet "Inter" labā vienīgos vārtus guva Tjagu Mota, kurš 49.minūtē izlīdzināja rezultātu 1:1.

"Schalke 04" tagad pusfinālā tiksies ar titulēto angļu klubu "Manchester United".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!